BinckBank Tour 2018

BinckBank Tour 2018: van Heerenveen tot Geraardsbergen

De BinckBank Tour trekt ook in 2018 weer dwars door Nederland en België. De enige UCI WorldTour wielerronde in de Lage Landen gaat op maandag 13 augustus in Nederland van start in Heerenveen. Op zondag 19 augustus kennen we in het Belgische Geraardsbergen de opvolger van Tom Dumoulin.

 

De kick-off van de veertiende BinckBank Tour is dit jaar in Bolsward, een van de Friese ‘elfsteden’. Daar vindt op zondag 12 augustus de ploegenpresentatie plaats. Net als twee jaar geleden verwachten we een sfeervolle intocht van de ploegen en renners in bootjes op weg naar het podium.

 

Bolsward is ook de aankomstplaats van de openingsrit, die op maandag met een ‘Grand Départ’ in Heerenveen start en door het vlakke Friesland langs enkele van de beroemde Elfstedentocht-gemeentes loopt.

 

 Op 12 augustus 2018 in het centrum is de ploegenpresentatie is van BinckBank Tour 2018 (centrum afgezet voor verkeer).

 

En op 13 augustus de eerste etappe BinckBank Tour 2018, start in Heerenveen, en Finish in Bolsward (verkeersafzettingen in centrum en industrieterrein RW43).

 

Met name de ondernemers op de Marne worden vriendelijk verzocht rekening te houden met de afzettingen en opstoppingen.
Licht uw leveranciers alvast in.

 

Schouw werkgroep Kwaliteit

Op maandag 16 april a.s. houdt de werkgroep Kwaliteit een schouw op alle bedrijventerreinen.
Gekeken wordt naar de netheid op het openbaar terrein als ook op het private terrein.
De bevindingen van de schouw worden besproken in de vergadering van dinsdag 17 april a.s.
"We willen een visitekaartje zijn voor de hele gemeente"

Afvalbeheer

Afvalverwijdering van Gansewinkel

RENEWI van GANSEWINKEL

Afval bestaat niet

Afval wordt door de meeste mensen als ongewenst beschouwd. Als iets zonder waarde. Wij denken daar heel anders over. Want in het afval van vandaag groeit de kiem voor de productenen goederen van morgen. Wij maken er zelfs graag iets moois van. Voor ons bestaat afval niet. 

De Van Gansewinkel Groep is zowel afvaldienstverlener als grondstoffen- en energieleverancier. We zamelen afval in en bewerken of verwerken afval tot grondstoffen en energie. De Benelux is onze thuismarkt, maar we zijn ook actief in Tsjechië, Polen, Frankrijk, Hongarije en Portugal. Zo’n 6.000 medewerkers realiseren een jaaromzet van circa 1,2 miljard euro.

Jaarlijks krijgen we ruim 11 miljoen ton afval in onze handen. Ruim driekwart hiervan weten we een tweede leven te geven in de vorm van grondstoffen, de rest wordt omgezet in energie. De Van Gansewinkel Groep streeft naar de duurzaamste oplossing voor haar afvalstromen. Daarom past de Cradle to Cradle filosofie zo goed bij ons bedrijf. Cradle to Cradle raakt de kern van onze activiteiten: voorkomen dat iets afval wordt.

Wist u bijvoorbeeld dat van ingezameld frituurvet zeepproducten gemaakt worden? Of dat we van vertrouwelijk papier weer nieuw kantoorpapier maken? Wilt u ook weten wat we met uw afval kunnen doen? In het boekje ‘iets moois’ geven we een indruk van wat 15 afvalstromen weer opleveren. Vraag ernaar bij uw contactpersoon!

Van Gansewinkel in Noord Nederland

Van Gansewinkel is als afvaldienstverlener gespecialiseerd in het inzamelen, overslaan en bewerken van afval. Wij bieden een totaaloplossing voor afvalvraagstukken. Duurzaamheid, innovatie en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.

De regio Noord-Nederland heeft zo’n 375 medewerkers in dienst, verspreid over de drie locaties Drachten, Hoogeveen en Stadskanaal. Het totale wagenpark bestaat uit ruim 135 voertuigen. Daarmee is Van Gansewinkel marktleider in Noord Nederland.

Van Gansewinkel Nederland bv

Regio Noord-Nederland

De Lier 2

9206 BH  DRACHTEN

T 0512 85 85 85

F 0512 85 85 05

E info_noord@vangansewinkel.com

W www.vangansewinkel.com