Tarieven Afval 2018 Renewi-Van Gansewinkel

De nieuwe tarieven Afvalverwijdering van Renewi-Van Gansewinkel 2018 staan voor de leden van de VPB op de website.

Rectificatie Collectieve Contracten.

Met betrekking tot het onderdeel Collectieve Contracten wil het bestuur van de VPB opmerken, dat de opzegging van het contract met Lyreco niet binnen de daarvoor gestelde termijn is geschied.
Dit betekent, dat de VPB ook in 2018 het bestaande contract nog zal respecteren.
De leden van de VPB kunnen derhalve ten aanzien van het onderdeel KANTOORARTIKELEN de keuze maken tussen Offacility en Lyreco.

Telecom

Onze contract-partij voor de Telefonie is VrieService.


Met VrieService Mobiel belt u op het beste netwerk van Nederland, dat van KPN. Dit netwerk is ook dit jaar weer als beste getest. Ook het dataverkeer en SMS verkeer wordt door dit technisch hoogstaand netwerk afgehandeld.

De aangesloten klanten van VrieService Mobiel, ervaren een forse kostenbesparing met hun flexibele VrieService Mobiel abonnementen. Van de leden ontvangt VrieService graag een kopie factuur van de huidige situatie zodat zij een besparingsberekening kan maken. Een berekening van een van de leden gaf een besparing te zien van € 2196,96 per jaar

VrieService is één van de enkele aanbieders die alleen de technische dienstverlening van de operator/provider (KPN) gebruikt. De overige diensten, zoals marketing en verkoop ondersteuning, back office, administratie, credit management en klantenservice worden niet van de operator gebruikt. Deze kostbare “overhead kosten” hoeven hierdoor ook niet te worden doorberekend.

Doordat VrieService geen vergoedingen (lees gratis toestellen) cadeau geeft, hoeven er geen hoge abonnementskosten te worden berekend en langdurige contracten te worden afgesloten.

 

Meer weten……..bel uw Parkmanager, Freerk Wagt.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

 VrieService BV

Contact: A de Vries

Telefoon: 0512 - 58 79 00

Email: alexander@vrieservice.nl