Nieuwe locatie Groenoord

Groenoord(voorheen Greve) is dezer dagen verhuisd naar de Marne 124.
Van achter op het bedrijventerrein de Marne naar een mooie zichtlocatie.
De interne verbouwing mag gezien worden en is een aanwinst voor het bedrijventerrein.
Groenoord heeft ook voor de particulier de nodige zaken op het gebied van park en tuin.
Er zijn open dagen op 16 en 17 maart aanstaande.

Brandweer INFO

Op de website is bij partners het onderdeel "Brandweer" bijgewerkt.

Telecom

Onze contract-partij voor de Telefonie is VrieService.


Met VrieService Mobiel belt u op het beste netwerk van Nederland, dat van KPN. Dit netwerk is ook dit jaar weer als beste getest. Ook het dataverkeer en SMS verkeer wordt door dit technisch hoogstaand netwerk afgehandeld.

De aangesloten klanten van VrieService Mobiel, ervaren een forse kostenbesparing met hun flexibele VrieService Mobiel abonnementen. Van de leden ontvangt VrieService graag een kopie factuur van de huidige situatie zodat zij een besparingsberekening kan maken. Een berekening van een van de leden gaf een besparing te zien van € 2196,96 per jaar

VrieService is één van de enkele aanbieders die alleen de technische dienstverlening van de operator/provider (KPN) gebruikt. De overige diensten, zoals marketing en verkoop ondersteuning, back office, administratie, credit management en klantenservice worden niet van de operator gebruikt. Deze kostbare “overhead kosten” hoeven hierdoor ook niet te worden doorberekend.

Doordat VrieService geen vergoedingen (lees gratis toestellen) cadeau geeft, hoeven er geen hoge abonnementskosten te worden berekend en langdurige contracten te worden afgesloten.

 

Meer weten……..bel uw Parkmanager, Freerk Wagt.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

 VrieService BV

Contact: A de Vries

Telefoon: 0512 - 58 79 00

Email: alexander@vrieservice.nl