BinckBank Tour 2018

BinckBank Tour 2018: van Heerenveen tot Geraardsbergen

De BinckBank Tour trekt ook in 2018 weer dwars door Nederland en België. De enige UCI WorldTour wielerronde in de Lage Landen gaat op maandag 13 augustus in Nederland van start in Heerenveen. Op zondag 19 augustus kennen we in het Belgische Geraardsbergen de opvolger van Tom Dumoulin.

 

De kick-off van de veertiende BinckBank Tour is dit jaar in Bolsward, een van de Friese ‘elfsteden’. Daar vindt op zondag 12 augustus de ploegenpresentatie plaats. Net als twee jaar geleden verwachten we een sfeervolle intocht van de ploegen en renners in bootjes op weg naar het podium.

 

Bolsward is ook de aankomstplaats van de openingsrit, die op maandag met een ‘Grand Départ’ in Heerenveen start en door het vlakke Friesland langs enkele van de beroemde Elfstedentocht-gemeentes loopt.

 

 Op 12 augustus 2018 in het centrum is de ploegenpresentatie is van BinckBank Tour 2018 (centrum afgezet voor verkeer).

 

En op 13 augustus de eerste etappe BinckBank Tour 2018, start in Heerenveen, en Finish in Bolsward (verkeersafzettingen in centrum en industrieterrein RW43).

 

Met name de ondernemers op de Marne worden vriendelijk verzocht rekening te houden met de afzettingen en opstoppingen.
Licht uw leveranciers alvast in.

 

Schouw werkgroep Kwaliteit

Op maandag 16 april a.s. houdt de werkgroep Kwaliteit een schouw op alle bedrijventerreinen.
Gekeken wordt naar de netheid op het openbaar terrein als ook op het private terrein.
De bevindingen van de schouw worden besproken in de vergadering van dinsdag 17 april a.s.
"We willen een visitekaartje zijn voor de hele gemeente"

Telecom

Onze contract-partij voor de Telefonie is VrieService.


Met VrieService Mobiel belt u op het beste netwerk van Nederland, dat van KPN. Dit netwerk is ook dit jaar weer als beste getest. Ook het dataverkeer en SMS verkeer wordt door dit technisch hoogstaand netwerk afgehandeld.

De aangesloten klanten van VrieService Mobiel, ervaren een forse kostenbesparing met hun flexibele VrieService Mobiel abonnementen. Van de leden ontvangt VrieService graag een kopie factuur van de huidige situatie zodat zij een besparingsberekening kan maken. Een berekening van een van de leden gaf een besparing te zien van € 2196,96 per jaar

VrieService is één van de enkele aanbieders die alleen de technische dienstverlening van de operator/provider (KPN) gebruikt. De overige diensten, zoals marketing en verkoop ondersteuning, back office, administratie, credit management en klantenservice worden niet van de operator gebruikt. Deze kostbare “overhead kosten” hoeven hierdoor ook niet te worden doorberekend.

Doordat VrieService geen vergoedingen (lees gratis toestellen) cadeau geeft, hoeven er geen hoge abonnementskosten te worden berekend en langdurige contracten te worden afgesloten.

 

Meer weten……..bel uw Parkmanager, Freerk Wagt.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

 VrieService BV

Contact: A de Vries

Telefoon: 0512 - 58 79 00

Email: alexander@vrieservice.nl