Contract Controle Overheaddeuren

De voorzitter van de VPB,Ronald Velzen, en Richard Jorna van Regts Professional hebben het contract Controle Overheaddeuren ondertekend.
De heer Jorna zal binnenkort beginnen de leden van de VPB te benaderen.

Wie winnen dit jaar de Ondernemersprijs 2017 de Bolsward aan Zet Trofee de Bolsward In Zet Bokaal?

Al een aantal keren is de Ondernemersprijs in de Hanzestad Bolsward uitgereikt.

De volgende bedrijven namen deze prijs al in ontvangst:

ITS Reizen, De Friesche Bierbrouwerij Us Heit, Okkinga Communicatie, Visser Transport en Verhuizingen, United Coffee en als laatste Jumbo Kooistra.

Ondernemend Bolsward staat zeer goed op de kaart, dus ook dit jaar zijn er ongetwijfeld uitstekende bedrijven in Bolsward die de onderscheidingen zeer wel verdienen
en ongetwijfeld ook een ondernemer in de binnenstad die zich daadwerkelijk heeft onderscheiden in het belang van onze Hanzestad.

Ook dit jaar vindt er weer een verkiezing plaats.

U kunt Uw bedrijf/onderneming dan wel iemand anders waarvan U denkt dat hij/zij er voor in aanmerking moet komen.

Daarbij stelt de commissie/jury dat aan de onderstaande voorwaarden en criteria dient te worden voldaan.

De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsreceptie 2018 van de Vereniging Ondernemend Bolsward.

 Graag uw aanmelding(en) sturen naar: f.wagt@ziggo.nl.

 

 

Telecom

Onze contract-partij voor de Telefonie is VrieService.


Met VrieService Mobiel belt u op het beste netwerk van Nederland, dat van KPN. Dit netwerk is ook dit jaar weer als beste getest. Ook het dataverkeer en SMS verkeer wordt door dit technisch hoogstaand netwerk afgehandeld.

De aangesloten klanten van VrieService Mobiel, ervaren een forse kostenbesparing met hun flexibele VrieService Mobiel abonnementen. Van de leden ontvangt VrieService graag een kopie factuur van de huidige situatie zodat zij een besparingsberekening kan maken. Een berekening van een van de leden gaf een besparing te zien van € 2196,96 per jaar

VrieService is één van de enkele aanbieders die alleen de technische dienstverlening van de operator/provider (KPN) gebruikt. De overige diensten, zoals marketing en verkoop ondersteuning, back office, administratie, credit management en klantenservice worden niet van de operator gebruikt. Deze kostbare “overhead kosten” hoeven hierdoor ook niet te worden doorberekend.

Doordat VrieService geen vergoedingen (lees gratis toestellen) cadeau geeft, hoeven er geen hoge abonnementskosten te worden berekend en langdurige contracten te worden afgesloten.

 

Meer weten……..bel uw Parkmanager, Freerk Wagt.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

 VrieService BV

Contact: A de Vries

Telefoon: 0512 - 58 79 00

Email: alexander@vrieservice.nl