BinckBank Tour 2018

BinckBank Tour 2018: van Heerenveen tot Geraardsbergen

De BinckBank Tour trekt ook in 2018 weer dwars door Nederland en België. De enige UCI WorldTour wielerronde in de Lage Landen gaat op maandag 13 augustus in Nederland van start in Heerenveen. Op zondag 19 augustus kennen we in het Belgische Geraardsbergen de opvolger van Tom Dumoulin.

 

De kick-off van de veertiende BinckBank Tour is dit jaar in Bolsward, een van de Friese ‘elfsteden’. Daar vindt op zondag 12 augustus de ploegenpresentatie plaats. Net als twee jaar geleden verwachten we een sfeervolle intocht van de ploegen en renners in bootjes op weg naar het podium.

 

Bolsward is ook de aankomstplaats van de openingsrit, die op maandag met een ‘Grand Départ’ in Heerenveen start en door het vlakke Friesland langs enkele van de beroemde Elfstedentocht-gemeentes loopt.

 

 Op 12 augustus 2018 in het centrum is de ploegenpresentatie is van BinckBank Tour 2018 (centrum afgezet voor verkeer).

 

En op 13 augustus de eerste etappe BinckBank Tour 2018, start in Heerenveen, en Finish in Bolsward (verkeersafzettingen in centrum en industrieterrein RW43).

 

Met name de ondernemers op de Marne worden vriendelijk verzocht rekening te houden met de afzettingen en opstoppingen.
Licht uw leveranciers alvast in.

 

Schouw werkgroep Kwaliteit

Op maandag 16 april a.s. houdt de werkgroep Kwaliteit een schouw op alle bedrijventerreinen.
Gekeken wordt naar de netheid op het openbaar terrein als ook op het private terrein.
De bevindingen van de schouw worden besproken in de vergadering van dinsdag 17 april a.s.
"We willen een visitekaartje zijn voor de hele gemeente"

OFFACILITY KantoorproductenIn samenwerking met de VPB biedt OFFACILITY speciaal voor alle leden de mogelijkheid om kantoorartikelen, computer- en printer supplies en papier te bestellen. Hierin zijn nl. grote kortingen bedongen.

Er zijn inmiddels al een heel aantal bedrijven in Bolsward welke gebuik maken van dit aanbod, en dit aantal is tevens sterk groeiende.

OFFACILITY levert naast kantoorartikelen, printer supplies en papier een aanbod volledig afgestemd op de wensen en op het gebruik binnen elk bedrijf. Hierbij ook denkende aan allerlei kantine/ catering artikelen, als ook persoonlijke bescherming middelen. Juist 'ook' voor de kleine afnemers is Offacility een zeer geschikte leverancier.

Alle producten zijn namelijk per stuk te bestellen, en er hoeven geen grote aantallen afgenomen te worden voor een scherpe prijs. Daarbij werkt OFFACILITY Lokaal, regio gebonden, en dus veelal ook in Friesland.

Door het grote inkoopvoordeel, en de vele bedrijven welke bij dit initiatief zitten aangesloten, betekend dit prijs- en service technisch behoorlijke voordelen. 

Mochten er vragen zijn, laat dit dan gerust even weten. Dit omtrent mogelijke vragen over de samenwerking, bepaalde artikeleN welke gezocht worden, netto prijzen/ toevoegingen, etc.

Geen probleem, sterker nog, daar zijn we voor.