Woonrijp maken De Marne fase 2

Op maandag 10 september aanstaande begint Roelofs Planontwikkeling uit Den Ham met het woonrijp maken van de Marne fase 2.

Werkzaamheden en fasering

Hieronder vind u een korte opsomming van de werkzaamheden die de komende periode

gaan plaatsvinden             

Frezen en opschonen bermen        

Opnemen bestaande asfalt en betonklinker verharding;

Aanbrengen kantopsluitingen en molgoten  

Herstraten inritten              

Aanbrengen van asfalt      

Meer info bij de uitvoerder: W.Kooistra, w.kooistra@roelofsgroep.nl / T:06-5140 7386

 -
Herstraten inritten
;
-
Aanbreng
en van asfalt

Tarieven Afval 2018 Renewi-Van Gansewinkel

De nieuwe tarieven Afvalverwijdering van Renewi-Van Gansewinkel 2018 staan voor de leden van de VPB op de website.

OFFACILITY KantoorproductenIn samenwerking met de VPB biedt OFFACILITY speciaal voor alle leden de mogelijkheid om kantoorartikelen, computer- en printer supplies en papier te bestellen. Hierin zijn nl. grote kortingen bedongen.

Er zijn inmiddels al een heel aantal bedrijven in Bolsward welke gebuik maken van dit aanbod, en dit aantal is tevens sterk groeiende.

OFFACILITY levert naast kantoorartikelen, printer supplies en papier een aanbod volledig afgestemd op de wensen en op het gebruik binnen elk bedrijf. Hierbij ook denkende aan allerlei kantine/ catering artikelen, als ook persoonlijke bescherming middelen. Juist 'ook' voor de kleine afnemers is Offacility een zeer geschikte leverancier.

Alle producten zijn namelijk per stuk te bestellen, en er hoeven geen grote aantallen afgenomen te worden voor een scherpe prijs. Daarbij werkt OFFACILITY Lokaal, regio gebonden, en dus veelal ook in Friesland.

Door het grote inkoopvoordeel, en de vele bedrijven welke bij dit initiatief zitten aangesloten, betekend dit prijs- en service technisch behoorlijke voordelen. 

Mochten er vragen zijn, laat dit dan gerust even weten. Dit omtrent mogelijke vragen over de samenwerking, bepaalde artikeleN welke gezocht worden, netto prijzen/ toevoegingen, etc.

Geen probleem, sterker nog, daar zijn we voor.