BinckBank Tour 2018

BinckBank Tour 2018: van Heerenveen tot Geraardsbergen

De BinckBank Tour trekt ook in 2018 weer dwars door Nederland en België. De enige UCI WorldTour wielerronde in de Lage Landen gaat op maandag 13 augustus in Nederland van start in Heerenveen. Op zondag 19 augustus kennen we in het Belgische Geraardsbergen de opvolger van Tom Dumoulin.

 

De kick-off van de veertiende BinckBank Tour is dit jaar in Bolsward, een van de Friese ‘elfsteden’. Daar vindt op zondag 12 augustus de ploegenpresentatie plaats. Net als twee jaar geleden verwachten we een sfeervolle intocht van de ploegen en renners in bootjes op weg naar het podium.

 

Bolsward is ook de aankomstplaats van de openingsrit, die op maandag met een ‘Grand Départ’ in Heerenveen start en door het vlakke Friesland langs enkele van de beroemde Elfstedentocht-gemeentes loopt.

 

 Op 12 augustus 2018 in het centrum is de ploegenpresentatie is van BinckBank Tour 2018 (centrum afgezet voor verkeer).

 

En op 13 augustus de eerste etappe BinckBank Tour 2018, start in Heerenveen, en Finish in Bolsward (verkeersafzettingen in centrum en industrieterrein RW43).

 

Met name de ondernemers op de Marne worden vriendelijk verzocht rekening te houden met de afzettingen en opstoppingen.
Licht uw leveranciers alvast in.

 

Schouw werkgroep Kwaliteit

Op maandag 16 april a.s. houdt de werkgroep Kwaliteit een schouw op alle bedrijventerreinen.
Gekeken wordt naar de netheid op het openbaar terrein als ook op het private terrein.
De bevindingen van de schouw worden besproken in de vergadering van dinsdag 17 april a.s.
"We willen een visitekaartje zijn voor de hele gemeente"

Van Gansewinkel Renewi

 

RENEWI van Gansewinkel Nederland bv

Regio Noord-Nederland

De Lier 2

NL-9206 BH Drachten

Postbus 260

NL-9200 AG Drachten

Nederland

Barry Robben via 06 – 10 94 51 15 

of per mail barry.robben@renewi.eu

 

 

 

 

I www.vangansewinkel.com

Renewi – voorheen Van Gansewinkel

Renewi is de naam van het nieuwe bedrijf dat ontstaan is in 2017 na de fusie van de Shanks Group met Van Gansewinkel Groep BV. Het bedrijf is een toonaangevend waste-to-product bedrijf dat goed gepositioneerd is om een aantal van de belangrijkste milieuproblemen op te lossen zoals het verminderen van afval, het vermijden van vervuiling en het voorkomen van onnodig gebruik van natuurlijke bronnen.
Boven alles is ons team betrokken en bevlogen over onze missie: Afval bestaat niet.

Afval ophalen geven we het een nieuw leven. Voor onze klanten verwerken we een breed scala van afgedankte materialen in bruikbare producten en grondstoffen, zoals gerecycled papier, metaal, plastic, glas, houtsnippers, compost, energie, brandstof en andere producten.
In dit proces beschermen we de wereld tegen vervuiling, behouden we de eindige bronnen en stellen onze klanten in staat om de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Leden van Parkmanagement sluiten met Renewi een individuele overeenkomst. Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer

Barry Robben via 06 – 10 94 51 15 of per mail barry.robben@renewi.eu

Hoe eerder afval wordt gescheiden, hoe beter Renewi afval kan recyclen, hoe minder afvalstoffenbelasting u betaalt. Wij zien het scheiden van afval en het recyclen van grondstoffen als een belangrijke verantwoordelijkheid. Vanuit deze ambitie zijn wij onze klanten graag van dienst. Afval scheiden start namelijk bij de bron. U kunt dit zelf doen door bijvoorbeeld het volgende afval te scheiden:
Restafval, Papier, karton en folie
Puin, schroot en hout
Glas en GFT
Swill (gegaarde voedselresten) en frituurvet

Leden van parkmanagement sluiten met Renewi een individuele overeenkomst. Eerst wordt de bestaande afvalstroom in kaart gebracht. Vervolgens wordt onderzocht hoe dit efficiënter kan en dus hoe meer bespaard kan worden op de afvalkosten. Daarbij wordt ook naar de interne logistiek en de daarbij behorende kosten gekeken. Maar ook of het afval veilig en volgens wet- en regelgeving wordt opgeslagen. De kosten van de verwerking van bedrijfsafval met behulp van rolcontainers worden vastgesteld op basis van een weging van de inhoud van de containers. Het voertuig dat de containers leegt is uitgerust met moderne weegapparatuur. Door de hoeveelheid afval inzichtelijk te maken kan gericht worden gewerkt aan verdere preventie en scheiding van afval.