Tarieven Afval 2018 Renewi-Van Gansewinkel

De nieuwe tarieven Afvalverwijdering van Renewi-Van Gansewinkel 2018 staan voor de leden van de VPB op de website.

Rectificatie Collectieve Contracten.

Met betrekking tot het onderdeel Collectieve Contracten wil het bestuur van de VPB opmerken, dat de opzegging van het contract met Lyreco niet binnen de daarvoor gestelde termijn is geschied.
Dit betekent, dat de VPB ook in 2018 het bestaande contract nog zal respecteren.
De leden van de VPB kunnen derhalve ten aanzien van het onderdeel KANTOORARTIKELEN de keuze maken tussen Offacility en Lyreco.

VrieService

VrieService BV is uw partner voor mobiele zakelijke communicatieoplossingen.

Als totaalleverancier bieden we communicatie op maat. Voor ons betekent dat een persoonlijk advies, individuele profilering, factuuranalyses, flexibele facturering en ondersteuning met een uitgebreide service.

Wij bieden bedrijven veilige en betrouwbare services en support voor alle vormen van mobiele spraak- en datacommunicatie, inclusief mobiel internet.

Dat kunnen we garanderen omdat we een eigen telecommunicatienetwerk beheren op het betrouwbare netwerk van KPN en een satellietcommunicatie netwerk beheren van Inmarsat via Grondstation Burum.

Communicatie op maat start met een grondige analyse van de communicatiebehoeften binnen een organisatie, van afdeling tot individuele medewerkers.

Een goed communicatieprofiel is namelijk ons vertrekpunt voor een persoonlijk advies. Dit maatwerk leidt echter niet tot verwarring.

Al onze communicatieservices staan in één overeenkomst. Die transparantie wordt versterkt door ons flexibele rapportage- en facturatiesysteem.

Klanten vinden alle afspraken terug op één maandelijkse factuur. Inclusief een gedetailleerd overzicht van alle communicatiekosten.

Zo behouden klanten altijd het overzicht en houden ze grip op de kosten. Bovendien voert de backoffice aanpassingen meteen door.

Dat is communicatie op maat volgens VrieService.

Bedrijfsgegevens VrieService

BV Bankrelatie: Rabobank Drachten

Lavendelheide 11

9202 PD Drachten Nederland

Bankrekeningnr: 36.39.69.942

BTW-nr: NL812632497B01

T: +31 (0)512 587900

KvK Leeuwarden nr.: 01096673

F: +31 (0)512 587979

E: info@vrieservice.nl

OPTA registratienr.: 942154