BinckBank Tour 2018

BinckBank Tour 2018: van Heerenveen tot Geraardsbergen

De BinckBank Tour trekt ook in 2018 weer dwars door Nederland en België. De enige UCI WorldTour wielerronde in de Lage Landen gaat op maandag 13 augustus in Nederland van start in Heerenveen. Op zondag 19 augustus kennen we in het Belgische Geraardsbergen de opvolger van Tom Dumoulin.

 

De kick-off van de veertiende BinckBank Tour is dit jaar in Bolsward, een van de Friese ‘elfsteden’. Daar vindt op zondag 12 augustus de ploegenpresentatie plaats. Net als twee jaar geleden verwachten we een sfeervolle intocht van de ploegen en renners in bootjes op weg naar het podium.

 

Bolsward is ook de aankomstplaats van de openingsrit, die op maandag met een ‘Grand Départ’ in Heerenveen start en door het vlakke Friesland langs enkele van de beroemde Elfstedentocht-gemeentes loopt.

 

 Op 12 augustus 2018 in het centrum is de ploegenpresentatie is van BinckBank Tour 2018 (centrum afgezet voor verkeer).

 

En op 13 augustus de eerste etappe BinckBank Tour 2018, start in Heerenveen, en Finish in Bolsward (verkeersafzettingen in centrum en industrieterrein RW43).

 

Met name de ondernemers op de Marne worden vriendelijk verzocht rekening te houden met de afzettingen en opstoppingen.
Licht uw leveranciers alvast in.

 

Schouw werkgroep Kwaliteit

Op maandag 16 april a.s. houdt de werkgroep Kwaliteit een schouw op alle bedrijventerreinen.
Gekeken wordt naar de netheid op het openbaar terrein als ook op het private terrein.
De bevindingen van de schouw worden besproken in de vergadering van dinsdag 17 april a.s.
"We willen een visitekaartje zijn voor de hele gemeente"

VrieService

VrieService BV is uw partner voor mobiele zakelijke communicatieoplossingen.

Als totaalleverancier bieden we communicatie op maat. Voor ons betekent dat een persoonlijk advies, individuele profilering, factuuranalyses, flexibele facturering en ondersteuning met een uitgebreide service.

Wij bieden bedrijven veilige en betrouwbare services en support voor alle vormen van mobiele spraak- en datacommunicatie, inclusief mobiel internet.

Dat kunnen we garanderen omdat we een eigen telecommunicatienetwerk beheren op het betrouwbare netwerk van KPN en een satellietcommunicatie netwerk beheren van Inmarsat via Grondstation Burum.

Communicatie op maat start met een grondige analyse van de communicatiebehoeften binnen een organisatie, van afdeling tot individuele medewerkers.

Een goed communicatieprofiel is namelijk ons vertrekpunt voor een persoonlijk advies. Dit maatwerk leidt echter niet tot verwarring.

Al onze communicatieservices staan in één overeenkomst. Die transparantie wordt versterkt door ons flexibele rapportage- en facturatiesysteem.

Klanten vinden alle afspraken terug op één maandelijkse factuur. Inclusief een gedetailleerd overzicht van alle communicatiekosten.

Zo behouden klanten altijd het overzicht en houden ze grip op de kosten. Bovendien voert de backoffice aanpassingen meteen door.

Dat is communicatie op maat volgens VrieService.

Bedrijfsgegevens VrieService

BV Bankrelatie: Rabobank Drachten

Lavendelheide 11

9202 PD Drachten Nederland

Bankrekeningnr: 36.39.69.942

BTW-nr: NL812632497B01

T: +31 (0)512 587900

KvK Leeuwarden nr.: 01096673

F: +31 (0)512 587979

E: info@vrieservice.nl

OPTA registratienr.: 942154