BinckBank Tour 2018

BinckBank Tour 2018: van Heerenveen tot Geraardsbergen

De BinckBank Tour trekt ook in 2018 weer dwars door Nederland en België. De enige UCI WorldTour wielerronde in de Lage Landen gaat op maandag 13 augustus in Nederland van start in Heerenveen. Op zondag 19 augustus kennen we in het Belgische Geraardsbergen de opvolger van Tom Dumoulin.

 

De kick-off van de veertiende BinckBank Tour is dit jaar in Bolsward, een van de Friese ‘elfsteden’. Daar vindt op zondag 12 augustus de ploegenpresentatie plaats. Net als twee jaar geleden verwachten we een sfeervolle intocht van de ploegen en renners in bootjes op weg naar het podium.

 

Bolsward is ook de aankomstplaats van de openingsrit, die op maandag met een ‘Grand Départ’ in Heerenveen start en door het vlakke Friesland langs enkele van de beroemde Elfstedentocht-gemeentes loopt.

 

 Op 12 augustus 2018 in het centrum is de ploegenpresentatie is van BinckBank Tour 2018 (centrum afgezet voor verkeer).

 

En op 13 augustus de eerste etappe BinckBank Tour 2018, start in Heerenveen, en Finish in Bolsward (verkeersafzettingen in centrum en industrieterrein RW43).

 

Met name de ondernemers op de Marne worden vriendelijk verzocht rekening te houden met de afzettingen en opstoppingen.
Licht uw leveranciers alvast in.

 

Schouw werkgroep Kwaliteit

Op maandag 16 april a.s. houdt de werkgroep Kwaliteit een schouw op alle bedrijventerreinen.
Gekeken wordt naar de netheid op het openbaar terrein als ook op het private terrein.
De bevindingen van de schouw worden besproken in de vergadering van dinsdag 17 april a.s.
"We willen een visitekaartje zijn voor de hele gemeente"

Bedrijventerreinen

De bedrijventerreinen van de gemeente Bolsward liggen aan de rand van de stad en zijn uitstekend bereikbaar. Met de A7 als slagader voor de deur is Bolsward een prima locatie voor vrijwel elk bedrijf.

Bolsward heeft meerdere bedrijventerreinen. De Ward, waar een combinatie van wonen en werken is ontwikkeld, De Wymerts, De Klokslag, Industriepark en de Marne. De laatste is uitgebreid met 14ha en biedt nog mogelijkheden voor vestiging.

Ligging en grondprijzen maken dit terrein tot een aantrekkelijke locatie.

Het parkmanagement behelst alle bedrijventerreinen in de prachtige Hanzestad Bolsward.

Meer informatie over vestiging:

F.Wagt, parkmanager  f.wagt@ziggo.nl

 

De Ward, De Wymerts, De Klokslag, De Marne , Industriepark

Alle bedrijventerreinen in Bolsward zijn volop in beweging. De koppeling van het lidmaatschap van de bedrijvenvereniging aan het lidmaatschap van de vereniging parkmanagement heeft een stroomversnelling veroorzaakt. De invoering van het ondernemersfonds per 1 januari 2009 biedt vele mogelijkheden.

Met ingang van 1 januari 2011 is het Bolswarder Ondernemers Fonds(BOF) opgevolgd door de Bedrijven Investerings Zone(BIZ) en met ingang van 1 januari 2016 is er sprake van een Ondernemersfonds in de gemeente Sudwest Fryslan.

Waar we voor het terrein zelf u graag doorverwijzen naar de site van de gemeente (zie partners) is het zinvol voor de ontwikkelingen op het gebied van parkmanagement deze site regelmatig te raadplegen.

De Marne

Dit bedrijventerrein is nog volop in beweging. De koppeling van het lidmaatschap van de bedrijvenvereniging aan het lidmaatschap van de vereniging parkmanagement heeft een stroomversnelling veroorzaakt. De invoering van het ondernemersfonds per 1 januari 2009 biedt vele nieuwe mogelijkheden. Waar we voor het terrein zelf u graag doorverwijzen naar de site van de gemeente (zie partners) is het zinvol voor de ontwikkelingen op het gebied van parkmanagement deze site regelmatig te raadplegen.

De Marne uitbreiding

Hoogwaardige inrichting

In de toch al mooie omgeving van Zuidwest Fryslan, met z’n vele meren, bossen, weiden, krijgt de uitbreiding van de Marne een eigentijdse infrastructuur die gekenmerkt wordt door ruimte en toegankelijkheid. Open bebouwing, groene hagen, een niet te bebouwen terp-restant en waterpartijen geven De Marne 2 een bijzonder representatief karakter. Met name op de Zichtlocatie direct langs de snelweg krijgt uw bedrijf een duidelijk herkenbaar profiel.

Actief beheer

Op het bedrijvenpark is de Vereniging Parkmanagemenet Bolsward(VPB) zeer actief m.b.t. het beheer van het terrein. (o.a. bewegwijzering en onderhoud openbare ruimte).

Alle bedrijven zijn/worden opgenomen in een modern bewegwijzeringsysteem dat wordt beheerd door de Bedrijven Vereniging Bolsward. Het reeds bestaande bedrijvenpark De Marne kent internationale bedrijven, diverse metaalbedrijven en ook een goed geoutilleerd bedrijvencentrum voor startende ondernemers.

Uitstekende bereikbaarheid

Uw bedrijfsvestiging op De Marne is vanaf de autosnelweg A7 met een afstand van nog geen 100 meter direct te bereiken, want het bedrijvenpark kent een uitstekende ontsluiting middels brede wegen.

Meer informatie: F.Wagt,parkmanager, f.wagt@ziggo.nl     T:06 22 39 76 56