Freez.it Automatisering

De wereld verandert, ICT verandert. Ons vakgebied is complex maar wij maken het simpel. Kwalitatief hoogstaande dienstverlening voor een eerlijke prijs. Dit alles met de nuchterheid die u van een Fries bedrijf mag verwachten.

Welkom bij Freez.it!
Freez.it bouwt en beheert ICT netwerken voor kleine en middelgrote organisaties. Van 1 tot 250 werkplekken, wij zorgen dat u zorgeloos kunt werken. Lokale oplossingen of online, wij zijn in beide goed. Samen met u bepalen we de beste oplossing. Met circa 10 medewerkers werken we vanuit Bolsward elke dag keihard om de beste ICT voor onze klanten te realiseren.

Wat maakt ons bijzonder?

Op de volgende 4 punten zijn wij onderscheidend:

-Kwaliteit
Natuurlijk gaat het om kwaliteit en service. Met een vaste groep ‘vakidioten’ hebben wij enorm veel kennis en ervaring in huis om elke dag weer de beste ICT oplossingen voor onze klanten te realiseren. Daar zijn we goed in, durven we te stellen.

-Flexibel
Langlopende overeenkomsten vinden wij ouderwets. In de huidige tijd moet je flexibel kunnen opereren. Daarom zijn de meeste overeenkomsten bij Freez.it altijd maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens langdurig aan vast bij ons.

-Transparant
Schimmige facturen, onduidelijke werkzaamheden of geen idee hoe u er qua ICT voor staat? Niet met ‘Mijn Freez.it’. Een unieke klantenportaal waarmee u inzage heeft in al uw ICT zaken. Bij ons geen geheimen, u kunt als klant alles zelf online inzien.

-Betaalbaar
Wij werken efficiënt en kennen weinig overhead in onze organisatie. Daardoor kunnen we onze tarieven erg scherp houden en zijn we gemiddeld 10 tot 30% goedkoper dan onze collega’s. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Uw interesse gewekt?
Kijk op onze website www.freez.it of nodig ons eens uit voor een kop koffie. We komen graag langs om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Kijk voor meer informatie op: www.freez.it