Offacility Kantoorproducten

In samenwerking met de VPB biedt Offacility speciaal voor alle leden de mogelijkheid om kantoorartikelen, computer- en printer supplies en papier te bestellen. Hierin zijn nl. grote kortingen bedongen.

Er zijn inmiddels al een heel aantal bedrijven in Bolsward welke gebruik maken van dit aanbod, en dit aantal is tevens sterk groeiende.

Offacility levert naast kantoorartikelen, printer supplies en papier een aanbod volledig afgestemd op de wensen en op het gebruik binnen elk bedrijf. Hierbij ook denkende aan allerlei kantine/ catering artikelen, als ook persoonlijke bescherming middelen. Juist ‘ook’ voor de kleine afnemers is Offacility een zeer geschikte leverancier.

Alle producten zijn namelijk per stuk te bestellen, en er hoeven geen grote aantallen afgenomen te worden voor een scherpe prijs. Daarbij werkt Offacility Lokaal, regio gebonden, en dus veelal ook in Friesland.

Door het grote inkoopvoordeel, en de vele bedrijven welke bij dit initiatief zitten aangesloten, betekend dit prijs- en service technisch behoorlijke voordelen.
Mochten er vragen zijn, laat dit dan gerust even weten. Dit omtrent mogelijke vragen over de samenwerking, bepaalde artikelen welke gezocht worden, netto prijzen/ toevoegingen, etc.

Geen probleem, sterker nog, daar zijn we voor.