Afvalbeheer

Afvalverwijdering  Renewi – voorheen Van Gansewinkel

Renewi is de naam van het nieuwe bedrijf dat ontstaan is in 2017 na de fusie van de Shanks Group met Van Gansewinkel Groep BV. Het bedrijf is een toonaangevend waste-to-product bedrijf dat goed gepositioneerd is om een aantal van de belangrijkste milieuproblemen op te lossen zoals het verminderen van afval, het vermijden van vervuiling en het voorkomen van onnodig gebruik van natuurlijke bronnen.
Boven alles is ons team betrokken en bevlogen over onze missie: Afval bestaat niet.

Afval ophalen geven we het een nieuw leven. Voor onze klanten verwerken we een breed scala van afgedankte materialen in bruikbare producten en grondstoffen, zoals gerecycled papier, metaal, plastic, glas, houtsnippers, compost, energie, brandstof en andere producten.
In dit proces beschermen we de wereld tegen vervuiling, behouden we de eindige bronnen en stellen onze klanten in staat om de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Leden van Parkmanagement sluiten met Renewi een individuele overeenkomst. Voor informatie kunt u contact opnemen met
Barry Robben via 06 – 10 94 51 15 of per mail
barry.robben@renewi.eu

Hoe eerder afval wordt gescheiden, hoe beter Renewi afval kan recyclen, hoe minder afvalstoffenbelasting u betaalt. Wij zien het scheiden van afval en het recyclen van grondstoffen als een belangrijke verantwoordelijkheid. Vanuit deze ambitie zijn wij onze klanten graag van dienst. Afval scheiden start namelijk bij de bron. U kunt dit zelf doen door bijvoorbeeld het volgende afval te scheiden:
Restafval, Papier, karton en folie
Puin, schroot en hout
Glas en GFT
Swill (gegaarde voedselresten) en frituurvet

Leden van parkmanagement sluiten met Renewi een individuele overeenkomst.
Eerst wordt de bestaande afvalstroom in kaart gebracht. Vervolgens wordt onderzocht hoe dit efficiënter kan en dus hoe meer bespaard kan worden op de afvalkosten. Daarbij wordt ook naar de interne logistiek en de daarbij behorende kosten gekeken. Maar ook of het afval veilig en volgens wet- en regelgeving wordt opgeslagen. De kosten van de verwerking van bedrijfsafval met behulp van rolcontainers worden vastgesteld op basis van een weging van de inhoud van de containers. Het voertuig dat de containers leegt is uitgerust met moderne weegapparatuur. Door de hoeveelheid afval inzichtelijk te maken kan gericht worden gewerkt aan verdere preventie en scheiding van afval.

Meer weten: bel of mail naar uw Parkmanager, T 0622397656 of f.wagt@ziggo.